top of page

Wed, 24 Apr

|

BI Kroa

Bokbad med Erik Fosnes Hansen og Johan Berggren på BI Kroa den 24 april kl.18

Home Workspace og BI Handelshøyskolen inviterer til Bokbad med Erik Fosnes Hansen og Johan Berggren på BI Kroa den 24 april kl.18. Inngangen er gratis og drikke kan kjøpes i baren.

Registration is closed
See other events
Bokbad med Erik Fosnes Hansen og Johan Berggren på BI Kroa den 24 april kl.18
Bokbad med Erik Fosnes Hansen og Johan Berggren på BI Kroa den 24 april kl.18

Time & Location

24 Apr 2024, 18:00 – 19:30

BI Kroa, Sandakerveien 116, 0484 Oslo, Norway

About The Event

Om forfatteren

Erik Fosnes Hansen er blant de fremste i sin generasjon av norske forfattere. Han debuterte som 20-åring i 1985, og fikk gjennombruddet med Salme ved reisens slutt i 1990. Fosnes Hansen har totalt utgitt fem romaner. Hans forfatterskap er ikke omfangsrikt i antall titler, men hver skjønnlitterær utgivelse har vakt stor oppmerksomhet, og bøkene har funnet mange lesere og høstet anerkjennelse verden over. Hans bøker er oversatt til 36 språk.

Om artisten

Spellemannsnominerte Johan Berggren har siden debuten i 2019 vokst til å bli en av de mest folkekjære artistene på den norske visesangerfronten.

“Ei hytte foran loven” er Berggrens tredje utgivelse og med den kritikerroste forgjengeren “Lilyhamericana” etablerte han seg raskt som en av de med aller mest pondus og autoritet innenfor den stadig voksende Americana-bølgen. Dabladet mente han var “Arven etter Prøysen” og Stavanger Aftenblad kalte han “Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies”.

Berggren gjør køntri på sitt eget vis og har forstått dens sjel og hjerte. Han behersker både det musikalske uttrykket og låtskriverkunsten fullt ut. Musikken i seg selv er like behagelig som et par gode, inngåtte boots.

DATO: 24.04.2024 kl.18 

STED: BI - campus Oslo: Kroa, Sandakerveien 116

PÅMELDING: Bokbad på BI med Erik Fosnes Hansen | BI

Inngangen er gratis. Drikke kan kjøpes i baren.

Vi håper du kan bli med på dette arrangementet sammen med oss - Bokbader Yngve Kveine og vert Roar Smelhus (6CST og Home Workspace).

Share This Event

bottom of page