top of page

Wed, 28 Feb

|

BI Kroa

Bokbad med Ruth Lillegraven og Marte Wulff på BI Kroa den 28 februar kl.18

Home Workspace og BI Handelshøyskolen inviterer til Bokbad med Ruth Lillegraven og Marte Wulff på BI Kroa den 28 februar kl.18. Inngangen er gratis og drikke kan kjøpes i baren.

Registration is closed
See other events
Bokbad med Ruth Lillegraven og Marte Wulff på BI Kroa den 28 februar kl.18
Bokbad med Ruth Lillegraven og Marte Wulff på BI Kroa den 28 februar kl.18

Time & Location

28 Feb 2024, 18:00

BI Kroa, BI - Handelshøyskolen, Nydalsveien 37, 0484 Oslo, Norway

About The Event

Om forfatteren

Ruth Lillegraven (f. 1978) har siden debuten i 2005 skrevet en rekke bøker i ulike sjangrer for barn og voksne, samt to teaterstykker.

For diktsamlingen "Urd" (2013) mottok Lillegraven den prestisjefylte Brageprisen, og for "Sigd" (2016) ble hun tildelt Nynorsk litteraturpris. I 2018 debuterte Lillegraven i en ny sjanger med den psykologiske thrilleren "Alt er mitt," første bok i en planlagt trilogi, som handler om ekteparet Clara og Haavard Lofthus. Debuten ble positivt mottatt av kritikerne, raskt solgt for oversettelse til syv språk, og filmrettighetene ble kjøpt av Nordisk film. Boken ble også tildelt Maurits Hansen-prisen "Nytt blod" for beste krimdebut i 2018. I 2021 kom en ny Clara Lofthus-roman, "Av mitt blod."

Lillegraven kommer fra Granvin i Hardanger. Hun har tidligere jobbet i Samlaget og som taleskriver i Samferdselsdepartementet. Se også www.ruthlillegraven.no

Om artisten

Marte Wulff er en to ganger Spellemann-nominert artist, scenekunstner og skribent med syv soloalbum og fire bandutgivelser bak seg.

Siden 2017 har hun utmerket seg som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken gjennom sin musikk, grønne turneer, som aktivist og samfunnsdebattant. Sist med det avantgardistiske, norskspråklige konseptalbumet Øya/øyet (nov 2022), som også skal bli teaterkonsert og i sin helhet er viet tematikken. Wulff er også forfatter av publiserte dikt, kronikker og essays for alle de største avisene, og er våren 2024 aktuell med sin første roman på oktober forlag.

DATO: 28.02.2024 kl.18 

STED: BI KROA Nydalsveien 37, Oslo, Norway 

PÅMELDING: Ingen. Inngangen er gratis. Drikke kan kjøpes i baren.

Vi håper du kan bli med på dette arrangementet sammen med oss - Bokbader Yngve Kveine og vert Roar Smelhus (6CST og Home Workspace).

Share This Event

bottom of page