top of page

Wed, 10 May

|

Home Workspace Banken

Humorpodkasten Erotisk lesesirkel kommer til Banken (Home Workspace) den 10.mai. Spesialgjest Nina Lykke!

Vi ønsker dere velkommen til Humorpodkasten Erotisk lesesirkel med spesialgjesten Nina Lykke den 10.mai kl.19 i Banken (Home Workspace). Påmelding skjer ved å vippse kr. 300,- til 582885. Billett inkluderer en valgfri drikke.

Registration is closed
See other events
Humorpodkasten Erotisk lesesirkel kommer til Banken (Home Workspace) den 10.mai. Spesialgjest Nina Lykke!
Humorpodkasten Erotisk lesesirkel kommer til Banken (Home Workspace) den 10.mai. Spesialgjest Nina Lykke!

Time & Location

10 May 2023, 19:00

Home Workspace Banken, Grefsenveien 61, 0487 Oslo, Norway

About The Event

Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg har startet en erotisk lesesirkel, for å undersøke hva som finnes der ute av erotiske historier! Er det kun flaut og pinlig, eller kan det være inspirerende og pirrende? Sammen med gjester kommenterer og evaluerer de en utvalgt erotisk historie. Er det lett å le høyt mens man leser erotikk? Ja det er veldig lett. Ta med vennegjengen, jobbgruppa eller daten og kom på et humorshow utenom det vanlige, der erotisk litteratur skal hylles eller radbrekkes!

Nina Lykke er en anerkjent norsk forfatter, født i 1965 i Stavanger. Hun er kjent for sine romaner og noveller som ofte utforsker menneskelige relasjoner, kjærlighet og samfunnets normer. Lykke har en unik evne til å skildre hverdagslige situasjoner med en skarp og humoristisk penn, noe som har gjort henne til en populær forfatter blant både kritikere og lesere.

Lykke debuterte i 2010 med novellesamlingen "Orgien, og andre fortellinger". Hennes første roman, "Oppløsningstendenser", ble utgitt i 2013 og mottok gode anmeldelser. Det var imidlertid med romanen "Nei og atter nei" (2016) at Lykke virkelig fikk sitt gjennombrudd. Boken ble en bestselger og vant blant annet Bokhandlerprisen samme år. I 2019 fulgte hun opp med romanen "Full spredning", som også ble en stor suksess og mottok flere priser, deriblant P2-lytternes romanpris.

Nina Lykke har en bakgrunn som arkitekt, og har tidligere jobbet i både Norge og Danmark. Hun har også undervist i kreativ skriving ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Lykke er en engasjert samfunnsdebattant og har skrevet flere kronikker og essays om litteratur, arkitektur og samfunnsspørsmål.

Gjennom sitt forfatterskap har Nina Lykke blitt en viktig stemme i norsk litteratur, og hennes bøker er oversatt til flere språk. Med sin skarpe observasjonsevne og evne til å skildre komplekse følelser og situasjoner, har hun skapt et unikt og gjenkjennelig univers som har begeistret både kritikere og lesere.

DATO: 10.01.2023 kl.19 

STED: Home Workspace, Grefsenveien 61, 0487 Oslo 

PÅMELDING: Påmelding skjer ved å vippse kr. 300,- til 582885. 

Billett inkluderer en valgfri drikke.

Bli med, dette blir bare veldig morsomt!

Share This Event

bottom of page