top of page

Fri, 26 Apr

|

Glasshuset (Home Workspace)

Suppe- og Kulturaften med Erling Kittelsen

Dykk inn i en ettermiddag og kveld med suppe, poesi og dyp dialog! Etter 23 år med jevnlige arrangementer, er Erling Kittelsen tilbake med sin legendariske Suppe- og Kulturaften, denne gangen på Glasshuset (Home Workspace) i Nydalen.

Registration is closed
See other events
Suppe- og Kulturaften med Erling Kittelsen
Suppe- og Kulturaften med Erling Kittelsen

Time & Location

26 Apr 2024, 17:00 – 23:50

Glasshuset (Home Workspace), Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo, Norway

About The Event

Dykk inn i en ettermiddag og kveld med suppe, poesi og dyp dialog! Etter 23 år med jevnlige arrangementer, er Erling Kittelsen tilbake med sin legendariske Suppe- og Kulturaften, denne gangen på Glasshuset (Home Workspace) i Nydalen. Sammen med Erling Johansen og Roar Smelhus inviterer han deg til en kveld fylt med dyp dialog, poesi og kulturelle refleksjoner.

Arrangementet markerer i tillegg vår venn, Erling Johansens 60-årsdag. Erling Kittelsen vil lede samtalen med et brennende spørsmål: "Er vårt viking-image spinkelt i forhold til norrøn litterær arv?"

Dette er starten på en serie med Dialog-møter for 2024, hvor vi hver fjerde fredag fremover ønsker å skape en arena for dialog rundt tidløse og tidsaktuelle temaer. 

Kom og bli en del av fellesskapet, nyt hjemmelaget suppe og la oss sammen utforske viktige spørsmål som preger vår tid.

Arrangementet er åpent for alle og gratis å delta. Vi starter kvelden kl. 17 med DJ, musikk og enkel servering, før samtale rundt faglig valgt problemstilling starter kl. 18. Kvelden varer så lenge vi orker, men senest kl. 2400. Kom og bli med oss på en minneverdig kveld!

Dato: 26. april 2024

Start: Kl. 17:00

Sted: Glasshuset, Home Workspace, Gjerdrumsvei 11, Nydalen

Arrangører:

Erling Kittelsen: En banebrytende forfatter og språklig nyskaper.

Erling Johansen: En aktiv nordisk-baltisk brobygger og kulturpioner.

Roar Smelhus: En ildsjel, byutvikler og kulturgründer. Grunnlegger og eier av Home Workspace, stedet som huser arrangementene.

Donasjoner for å støtte oppstarten av arrangementene kan gis som 60-årsdagsgave til Erling Johansen den 26.04.

Share This Event

bottom of page