top of page

tor. 23. nov.

|

Glasshuset Home Workspace

Håndverkskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik

Hei! Vi har gleden av å invitere til et nytt kurssamarbeid med Heidi Bjørnsdotter Thorvik fra Kjelsås.

Registration is closed
See other events
Håndverkskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik
Håndverkskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik

Time & Location

23. nov. 2023, 18:00 – 21:30

Glasshuset Home Workspace, Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo, Norway

About the event

Om kursholder:

I 2005 startet Heidi VØLT som handler om å ta vare på, reparere og utnytte ressurser på best mulig måte. Hun tar utgangspunkt i gamle teknikker og alltid med kjærlighet til naturen. Her er et utdrag fra hennes Portfolio på nettsidene til Norske kunsthåndverkere: https://norskekunsthandverkere.no/users/heidi-bjornsdotter-thorvik og Instagramkonto: https://www.instagram.com/heidi_bjornsdotter/

HÅNDVERKSKURS 2023

Kursinfo:

1. Pjoning/hakking:  Teknikker med ulike heklenåler/hakkenål. Veske/handlenett/puls- varmere/gryteunderlag

(torsdag 16.november kl.18:00-21:30)

Kurset passer for nybegynnere. Forkunnskaper er ikke nødvendig. Du vil lære: Grunnleggende pjoning og hakking. Disse teknikkene er på en måte variasjoner av hekling, og lager fine teksturer. For hakking bruker man en spesiell hakkenål. Du vil få informasjon om norske ullprodusenter og tips om hvor du kan handle garn. Ta gjerne med heklenåler og ullgarn om du har noe du vil bruke. Ellers har jeg utstyr du kan låne og garn du kan kjøpe. Her er ingen materialkostnad bortsett fra evt garn. Du bestemmer selv hva du vil lage av det jeg viser fram: Ulike vesker, pulsvarmere, gryteunderlag. Eller kanskje har du egne ideer til et produkt.

Det blir servert kaffe/te og noe å bite i.

2. Kranser

(torsdag 23.november kl.18:00-21:30)

Kurset passer for nybegynnere. Forkunnskaper er ikke nødvendig. Jeg lærer bort teknikken jeg bruker når jeg binder kranser med utgangspunkt i ståltråd.

Du lager så mange kranser du rekker. Dersom du har spesielle materialer du vil bruke, og har det tilgjengelig, er det fint om du tar det med. (Spesielle kvister, granbar f.eks) Ellers har jeg med alt du trenger av materialer. Det blir en liten materialutgift på 50 kr.

Det blir servert kaffe/te og noe å bite i.

Kurset har oppstart i november med begrensede plasser. Det holdes i Home Workspace Glasshuset i Grejdrumsvei 11 fra kl.18-21:30.

Pris per kurs 450 kr. Det er førstemann til møllen å få plass på dette innholdsrike kurset som både blir sosialt og ikke minst lærerikt og nyttig. Vi gleder oss stort over dette samarbeidet!

Påmelding: heidi@bjornsdotter.net

Share this event

bottom of page