top of page

tor. 11. apr.

|

Glasshuset Home Workspace

Reparasjonskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik

Vi har gleden av å invitere deg til et nytt kurs i samarbeid med Heidi Bjørnsdotter Thorvik! 🪡✂️👗

Registration is closed
See other events
Reparasjonskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik
Reparasjonskurs med Heidi Bjørnsdotter Thorvik

Time & Location

11. apr. 2024, 18:00 – 21:00

Glasshuset Home Workspace, Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo, Norway

About the event

Heidi er faglærer i kunst og håndverk, samt kunsthåndverker, med omfattende erfaring innen undervisning, både fra grunnskolen gjennom mange år og som kursholder. Hun har en sterk interesse for bærekraft, spesielt i sitt arbeid med tekstiler. Her er et utdrag fra hennes Portfolio på nettsidene til Norske kunsthåndverkere og Instagramkonto.

Heidi jobber etter enkle prinsipper i tre og tekstil. I 2005 startet hun VØLT som handler om å ta vare på, reparere og utnytte ressurser på best mulig måte. Hun tar utgangspunkt i gamle teknikker og alltid med kjærlighet til naturen.🌱

Detaljert info om kurs:

Reparasjon for hånd med broderi, stopping, lapping og enkle sting.

På dette kurset vil du få demonstrert ulike reparasjonsteknikker for hånd, både synlige og usynlige. Du vil lære ulike broderi- og stingtyper, stoppeteknikker og hvordan du enkelt fester lapper til plagg samt jobber videre med enkle sting. Du vil også lære hvordan du kan overføre mønster på plagg. Broderi kan brukes for å skjule slitasje, dekorere plagg du er lei av, eller begge deler. Kurset passer for både nybegynnere og de med erfaring. Du velger hvilke teknikker du vil jobbe med ut fra det jeg viser.

Ta med et plagg du vil reparere, for eksempel olabukser med slitte knær, skjorter med slitte albuer eller ullgensere med hull. Ta også gjerne med utstyr om du har: sy-/broderinåler, knappenåler, sytråd, broderigarn (ull, lin, bomull), stoffsaks og stoffbiter/gamle klær du kan klippe i til lapper.

Du kan også komme tomhendt og låne det utstyret du trenger. Jeg har også lapper og garn/tråd du kan kjøpe for å lære deg teknikkene. Jeg viser deg hvordan du blant annet bruker vlisofix og broderipapir, som du også kan kjøpe av meg.

Kursdato:

Torsdag 11. april kl.18-21

Torsdag 23. mai kl.18-21

Kursavgift: 650 kr (en kveld).

Max 12 deltagere.

Påmelding skjer via e-post til Heidi: heidi@bjornsdotter.net. Du er påmeldt når kursavgiften er Vipset til Heidi Bjørnsdotter Thorvik på telefonnummer 48070126.

Velkommen!

Heidi 😊

Share this event

bottom of page