top of page

tir. 31. jan.

|

Home Workspace

Zeshan Shakar kommer tilbake til Home Workspace Banken!

Vi ønsker dere velkommen til Bokbad med forfatteren Zeshan Shakar og musikkeren Johan Berggren den 31.01.2023 kl.18 hos Home Workspace på Grefsen! Påmelding skjer ved å vippse kr. 200,- til 582885. Billett inkluderer en valgfri drikke.

Tickets are not on sale
See other events
Zeshan Shakar kommer tilbake til Home Workspace Banken!
Zeshan Shakar kommer tilbake til Home Workspace Banken!

Time & Location

31. jan. 2023, 18:00

Home Workspace, Grefsenveien 61, 0487 Oslo, Norway

About the event

Zeshan Shakar Zeshan Arild Shakar (født 7. september 1982 i Oslo) er en norsk forfatter. Shakar er oppvokst på Stovner i Oslo. Han er utdannet statsviter ved Universitetet i Oslo og har økonomiutdannelse fra Handelshøyskolen BI. Han arbeider i Oslo rådhus.

Han debuterte høsten 2017 med romanen Tante Ulrikkes vei, etter veien på Stovner med samme navn. For denne boka mottok han Tarjei Vesaas' debutantpris og bokbloggerprisen, og romanen solgte over 150.000 eksemplarer. Boka har også blitt satt opp som teaterstykke. I 2020 slapp han sin andre roman, Gul bok, som fikk terningkast seks i VG. Sammen med Don Martin skrev han teaterstykket Linje 5 som hadde premiere på Det Norske Teatret høsten 2020. Shakar mottok i 2020 Oslo by kunstnerpris og Neshornprisen. I 2022 ble han nominert til LOs litteraturpris for arbeiderlitteratur.

Johan Berggren Spellemannsnominerte Johan Berggren har siden debuten i 2019 vokst til å bli en av de mest folkekjære artistene på den norske visesangerfronten.

“Ei hytte foran loven” er Berggrens tredje utgivelse og med den kritikerroste forgjengeren “Lilyhamericana” etablerte han seg raskt som en av de med aller mest pondus og autoritet innenfor den stadig voksende Americana-bølgen. Dabladet mente han var “Arven etter Prøysen” og Stavanger Aftenblad kalte han “Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies”.

Berggren gjør køntri på sitt eget vis og har forstått dens sjel og hjerte. Han behersker både det musikalske uttrykket og låtskriverkunsten fullt ut. Musikken i seg selv er like behagelig som et par gode, inngåtte boots.

DATO: 31.01.2023 kl.18 

STED: Home Workspace, Grefsenveien 61, 0487 Oslo 

PÅMELDING: Påmelding skjer ved å vippse kr. 200,- til 582885. Billett inkluderer en valgfri drikke.

Vi håper du kan bli med på dette arrangementet sammen med oss - Bokbader Yngve Kveine og vert Roar Smelhus (6CST og Home Workspace).

Share this event

bottom of page